Wednesday, 31 December 2014

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari sabtu.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)



26 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. haaaa boleh pun bukak. haritu sul bukak blog awak tapi dia kata permission denied :( tapi sokay. thanks sebab sudi join. nie senarai peserta yee :)

    http://onlybeyoungonce.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-new-year.html

    ReplyDelete
  3. haiii... singgah sini :)
    http://xennov.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  4. salamualaikum =D
    dari segmen yg sama ^^
    http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  5. assalamualikum :) miza done follow ^^
    :) thax sebb singgah blog miza :) Miza singgah berbelas kunjungan ^^

    ReplyDelete
  6. halluuu...sha singgah dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  7. blogwalking dari segmen yang sama :D

    http://izzahisquare.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    jemput jemput melawat ya :)

    ReplyDelete
  8. Jom blogwalking & follow

    http://misspurple17.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  9. singgah blogwalking here :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html
    btw,,done follow #261

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum! Hana singgah sini balas kunjungan :D
    #salamJumaat btw Hana dah followback belog super OhhSem! ni ;)

    http://cicihana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://norzakiahrosli.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama. follow blog awak jugak ;)

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  13. Mmebalas kunjungan. Done Followback !
    http://sherabiyyy.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  14. Hi.. dari segmen sama... peserta no.77

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum! done follow.. bw sini dari segmen yang sama..

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal n follow u sis
    http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum, datang menyinggah dari segmen yang sama ^^

    http://serisori.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  19. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  20. Jemput join segmen saya, http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-february-by-ombak.html?m=1

    ReplyDelete
  21. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    ReplyDelete
  22. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  23. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, maaf lambat ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  24. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete

meh sini...comment dulu...
:)