Friday, 24 August 2018

HOTSALESS!!! Baju Muslimah Trendy!! .DEENTRENDS.

Assalamualaikum 

Teha ada buat bisnes baju, jom la sapot teha 😁
For those,,yang minat baju muslimah boleh usya-usya sikit gambar-gambar kat bawah ni sebab teha ada jual baju muslimah kain JERSEY yang MURAH n lawa - lawa tauu,, tak caye? haa try tengok,, 
Lagipon korang tahu kan kain jersey ni sejuk,serap peluh,ringan,senang nak cuci haa lagi apa? tapi yang penting selesa laa,,kalau tak percaya, bolehlah la beli 1 dulu,try dulu 🀣 takpon belikan adek ke kakak ke mak ke nenek ke pastu tanya diorang feedback  πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

so sesiapa yg berminat or nak beli baju muslimah ni,,,boleh contact teha ye kat nombor ni 0137073283 :) ataupun tinggalkan comment utk tinggalkan jejak pon boleh πŸ˜ƒ


Yang tengah HOTSALES sekarang yang ni 😎






Haa,,tengok ni diorang siap buat baju utk batchmate 






N yg second HOTSALES sempena BULAN KEMERDEKAAN






N lastly ada jugak baju muslimah kosong n bole print apa-apa yang kita nak,,,








HAaaaaa,,tunggu apa lagi?? Moh lerr try πŸ˜ƒ

No comments:

Post a Comment

meh sini...comment dulu...
:)