Thursday, 23 August 2012

Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla



Assalamualaikum......
Terima kasih fiqah hamed,,dah jemput join Teha join giveWay ni...


Nota kaki penganjur :
1.Pemilihan pemenang menggunakan khidmat Mr.Random/cabutan tangan.
2.Akan tamat apabila cukup 150 orang *Nak cepat TAMAT,rajin-rajinlah promote GA*.
3.Top Referral ada 2 orang *satu dalam blog Fiqah dan satu lagi dalam blog Ieyla*.
4.Sponsor berhak untuk tukar hadiah.
5.GA akan terbatal jika kurang dari 30 peserta.
6.Entry ini akan sentiasa diupdate kalau ada apa-apa perubahan atau inform untuk para peserta . 
7.Berita baik : Sponsor pun boleh turut serta dalam GA ini.

Assalamualaikum...Jangan lupa tekan banner..Ringankan tangan 'click' banner tuh..Paham??
:)

6 comments:

  1. pleaseee i need your help :) saya tahu awak baik kan ? please join GA ni
    http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html

    ReplyDelete
  2. Giveaway tersebut diupdate bahagian sponsor . Harap bagi kerjasama . http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/senarai-sponsor-partner-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam..Jaja dari Segmen yang sama... :)
    Jaja dah follow awak..
    jempot follow Jaja balik..

    kalau x keberatan..jom la join GIVEAWAY Jaja.. ^_^

    http://www.jajasutera.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  4. Salam..Ada update terbaru pasal sponsor..awak boleh tengok disini

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/senarai-sponsor-partner-giveaway-by.html

    *fiqah bagi masa seminggu untuk awak follow/like/klik sponsor yang belum awak follow/like/klik..(:*

    insyaallah selepas seminggu untuk awak follow/like/klik akan umumkan pemenangnya..

    Thanks

    ReplyDelete
  5. Done Follow
    dari segmen yg sama
    jemput lah singgah ke blog sy...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html?showComment=1349171732212#c7888106657212439348

    dan jemput join segmen nie

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  6. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete

meh sini...comment dulu...
:)