Saturday, 14 March 2015

SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

Assalamualaikum...

Sekian lama Teha tak join apa2 segmen,,hari ni! 
Mood tengah rajin so Teha join segmen ni....

Jom join join boleh tambahkan follower korang..

Syarat-syarat penyertaan mudah jer...:

1.Follow blog bonde :  http://kumahuitu.blogspot.com

2.Follow IG bonde : zaidalifah aisheteru ( kalau yg dah follow tu, terima kasih banyak saja suka-suka, cuci mata )

3.Buat entri yang bertajuk:  SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

4.Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula

5.Jangan lupa copy n paste url link di ruangan komen entri ini sahaja

6.komen disitu anda follower ke berapa ___ ? sekarang follower kumahuitu ade 928 bagi yg baru follow boleh mention yg ke berapa _____dan yg dah lama follow pon boleh join juga.. just mention dah follow..

Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.
8 bookmark
2 top up bernilai RM 5 
( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5

TARIKH SEGMEN MULA : 4/3/2015
TARIKH TAMAT SEGMEN : 31/3/2015

Note kepada penganjur: Teha tak dok instagram... :)

14 comments:


  1. Salam terima kasih Join Segmen Bonde,Good Luck Yea :)

    Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.
    8 bookmark
    2 top up bernilai RM 5 
    ( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5

    Jangan lupa BW senarai peserta
    Bonde Senyum Riang

    done follow sini 290 jom join #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
  2. good luck...
    Singgah dr segmen yg sama :) ...follow sini #291

    http://ibuadambatrisya.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  3. saya balas kunjungan dan follow back sini :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen & all the best Teha :)

    Done follow u :)

    ReplyDelete
  5. meh follow blog ni balik..tq sudi dtg blog kite

    ReplyDelete
  6. salam.salma join juga.. :D

    follower ke 296!

    http://www.salmaothman.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  7. haluuuu ..Sha singgah dari segmen yang sama..done follow awak ^_^ #300
    http://ladiesingreen.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. balas kunjungan dri segmen yg sama ... "Mari tingkatkan follower blog",http://lorong-cinta.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  9. singgah blogwalking sini..
    selamat bersegmen.. :)

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  10. singgah sini semula. salam perkenalan

    ReplyDelete
  11. salam...singgah dari segmen yang same...kita dah follow yer :D selamat meningkatkan follower yer :D

    jindrisska.blogspot.com

    salam perkenalan dari germany :D

    ReplyDelete
  12. Salam.
    BW dr segmen yg sama.
    Lewat sikit kite BW. Apapun, selamat berkenalan.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete

meh sini...comment dulu...
:)